crypt field not been populated during user creation

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

crypt field not been populated during user creation

Kebba Foon
Hi Gordon,

i install the latest exim4u distribution but when i create new users the
crypt file those not contain any data. i currently have the previous
version of the exim4u distribution which is working fine. is the issue
from my end or has anything relating to the crypt filed been change in
the new version?

Thanks
Kebba



_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
https://exim4u.org/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: crypt field not been populated during user creation

gldickens3
Administrator
Nothing has changed regarding the crypt field.  There is probably
something wrong with the configuration on your end.  Make sure that you
have the php mcrypt library support module installed.  The name of this
module differs by OS but its called php-mcrypt under RedHat/CentOS,
php5-mcrypt under Debian/Ubuntu and libmcrypt in FreeBSD.

FYI,

Gordon



On 03/30/2011 08:49 AM, Kebba Foon wrote:

> Hi Gordon,
>
> i install the latest exim4u distribution but when i create new users the
> crypt file those not contain any data. i currently have the previous
> version of the exim4u distribution which is working fine. is the issue
> from my end or has anything relating to the crypt filed been change in
> the new version?
>
> Thanks
> Kebba
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> [hidden email]
> https://exim4u.org/mailman/listinfo/users


_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
https://exim4u.org/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: crypt field not been populated during user creation

gldickens3
Administrator
Hi Kebba,

Are you using Debian 6 Squeeze  by any chance?

I just noticed two posts on the Vexim mailing list that referenced a
known problem with Debian 6 Squeeze that causes blank "empty crypt"
fields. This is a known problem. Please refer to
http://code.google.com/p/vexim/issues/detail?id=4 which includes a
modification to config/functions.php that solves the problem.

I will investigate this further and I will consider integrating this
modification into the Exim4U repository which would be included in the
next Exim4U release.

FYI,

Gordon



On 03/30/2011 05:49 PM, Gordon Dickens wrote:

> Nothing has changed regarding the crypt field.  There is probably
> something wrong with the configuration on your end.  Make sure that you
> have the php mcrypt library support module installed.  The name of this
> module differs by OS but its called php-mcrypt under RedHat/CentOS,
> php5-mcrypt under Debian/Ubuntu and libmcrypt in FreeBSD.
>
> FYI,
>
> Gordon
>
>
>
> On 03/30/2011 08:49 AM, Kebba Foon wrote:
>> Hi Gordon,
>>
>> i install the latest exim4u distribution but when i create new users the
>> crypt file those not contain any data. i currently have the previous
>> version of the exim4u distribution which is working fine. is the issue
>> from my end or has anything relating to the crypt filed been change in
>> the new version?
>>
>> Thanks
>> Kebba
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> [hidden email]
>> https://exim4u.org/mailman/listinfo/users
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> [hidden email]
> https://exim4u.org/mailman/listinfo/users


_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
https://exim4u.org/mailman/listinfo/users